Ontdek ons aanbod

Gun uzelf een pleziertje

Formules, gastronomische menu’s, … Elke maand bedenken we unieke combinaties, zodat u  alles wat het Hôtel du Moulin te bieden heeft kan proeven. Waar wacht u nog op ?

Ontdek ons aanbod 

Hôtel du Moulin, waar men kan uitrusten en genieten. Terug naar de natuur, voor een tijdloos verblijf.

Welkom in Hôtel du Moulin

Hôtel du Moulin ligt in Malmedy, de poort naar Oost België, en is een unieke plek waar de paden van de reizigers en de vaste klanten elkaar kruisen… Het is een tussenstop voor diegenen die tot rust willen komen en van een geweldige maaltijd willen genieten.

 Naast uiterst comfortabele kamers biedt dit honderd jaar oud hotel inderdaad een keuken die genereuze streekproducten combineert met een finesse die zelfs de meest kieskeurige gastronomen kan bekoren.

Dankzij een ideale ligging, zijn er tal van activiteiten gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel. Wandelingen, mountainbike, vissen, historische sites en vele andere wachten u op.

Bent u klaar voor een onvergetelijk moment van zintuiglijk genot?

Hôtel

Een tijdloze plek, waar men volledig tot rust kan komen.

Welkom in le Moulin

Martina en Jean Goire verwelkomen jullie voor een onvergetelijk moment in een meer dan honderd jaar oude zaak, een familiale traditie en een familiale passie voor trouw en respect in Ligneuville (Malmedy), aan de voet van de Hoge Venen.

Het Hotel du Moulin is het samenstromen van een serene traditie et de charme van de seizoenen, in het hart van de Blauwe Ardennen. Het historische gebouw biedt kamers aan met een modern comfort, terwijl de omliggende streek u aanlokt met eindeloze wandelingen middenin de dennenbossen op de rustgevende klanken van rivieren en fluitende vogels.
De betoverende charmes van het hotel hebben eveneens gezorgd voor een uitstekende 13/20 vanwege de gids Gault & Millau. We zijn ook de enige « Table Distinguée » in België voor de « Logis ».

ONS HOTEL 

Restaurant

De kunst van een maaltijd op het hoogste niveau

Restaurant – Aan tafel !

Als ware expert in hemelse smaken nodigt Jean Goire u uit. Deze Chef put zijn inspiratie uit de rijkdom van de streek om verrukkelijke gerechten te scheppen.

De kunst om mensen te ontvangen staat centraal in Hôtel du Moulin, dankzij gerechten die bereid zijn met verse ingrediënten uit de biologische teelt, met korte afzetkanalen, of uit de moestuin van Jean Goire zelf. De lokale producenten staan in direct contact met het restaurant, zodat elk product van topkwaliteit is, zonder overbodig transport of enige verwerking.

Het restaurant bekoort met een keuken die zowel traditioneel als hedendaags, gedurfd als geraffineerd aangenaam als luchtig is. Zelfs de meest kieskeurige Bourgondiërs vinden hier een keuken die aan de strengste verwachtingen voldoet. 

De « Logis » hebben van het Hôtel du Moulin de enige « Table Distinguée » in België gemaakt, terwijl de befaamde Gault &Millau gids een indrukwekkende 13/20 aan het restaurant gaf.

Ons restaurant 

Hôtel du Moulin 2023 © Alle rechten voorbehouden