Restaurant

Tafelen volgens Jean Goire

Dankzij heel wat ervaring in Europese sterrenrestaurants, verwelkomt de Chef u graag voor een buitengewoon gastronomisch moment.

De « Logis » hebben van het Hôtel du Moulin de enige « Table Distinguée » in België gemaakt, terwijl de befaamde  Gault &Millau gids een indrukwekkende 13/20 aan het restaurant gaf.  

Gault & Millau 

Réservez maintenant  

Ensemble de plats gastronomiques

Menu’s

Een ode aan de streek

De nadruk wordt gelegd op een betrouwbare en regionale seizoenskeuken. De Chef beoefent de kunst van het omtoveren van « doodgewone » groenten in fijne en ingewikkelde gerechten, zonder bovenmatige pretentie. De ambitie blijft steeds om de kenmerken van onze lokale producten te gebruiken om smaken te creëren die voor de wereld open staan, zonder de lokale invloeden te verloochenen.

Het Restaurant biedt een aanlokkelijk menu aan, met zorgvuldig gekozen groenten die volgens ons de basis vormen voor een evenwichtig voedingspatroon. We passen ons ook aan indien u een vegetarisch of vegan dieet volgt of allergisch bent aan bepaalde ingrediënten. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen wanneer u reserveert of in ons verblijf aankomt.

Tache de vin et grappe de raisins

Majeur akkoorden

Wijnen

De wijnkaart werd nauwkeurig samengesteld door de Chef, zodat elke combinatie met onze gerechten voor spetterende akkoorden zorgt. De beste Europese wijnstreken worden uitgekamd, om u de lichtste, elegantste, nobele of robuuste wijnen aan te bieden, in functie van uw verwachtingen en de door u gekozen gerechten.

Download het menu in PDF 

Producenten en vrienden

De bewakers van het “Lekkere”

Dressage d'une assiette

Omdat de kwaliteit van wat we serveren en de wens om de schatten van de regio met u te delen primeren, werken we met vele lokale producenten samen voor onze oorspronkelijke producten. Dankzij deze werkwijze kennen we alle grondstoffen die we verwerken door en door en bevoorrechten we bovendien korte afzetkanalen.

Deze producenten belichamen de essentie van onze streek, en het is dan ook een ware eer om de vruchten van hun arbeid te mogen gebruiken voor het bereiden van onze gerechten en u daarmee te plezieren.

Ontdek onze vrienden-producenten  

Wilt u ons restaurant ontdekken? :

Een tafel boeken

Hôtel du Moulin 2024 © Alle rechten voorbehouden