Kaart en menu's

Ons restaurant is geopend

Van 12.00 tot 13.30 u (laatste bestelling)
Van 19.00 tot 21.00 u (laatste bestelling)

De Kaart
 

3-gangenmenu
1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 dessert

Menu : 45,00 €
Forfait wijnen 17,00 €

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4-gangenmenu
2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert

Menu :  62,00 €
Forfait wijnen 25,00 €


De Kaart
 

KOUDE VOORGERECHTEN:

  • Eendenlever in wafer, mangochutney en peer, geroosterde brioche (+5.00€)
  • Groenlandse tarbotcarpaccio marineerd met lichte room en citronkaviaar, gerokte haringei en kervel 
  • Zalmtartar " Gravlax" , knoflookcroutons en sla salade
  • Ardense ham van onze rokerij, mesclun salade, parmezaanse krullen en paddenstoelen in olijfolie 

 

WARME VOORGERECHTEN:

  • Warme tarbotmousse, spinazie met witte boter en granalen 
  • Tortelloni met gedroogde tomaten uit de tuin, granalen en fijne schaaldierensaus
  • Gepocheerd ei 62° met paddenstoelen, butternut en roggebroodcroutons

 

HOOFDGERECHTEN:

  • Fasant " à la Brabançonne " met naturlijke boter en witlofgratin
  • Entrecote " Simmenthal" met sjalot in rode wijn saus en blauwe kaas  (voor 2 personen )
  • Eendenborst met olijvenen oude soorten groenten 
  • Gebakken bretoense tarbot , groene tomaatconfit met venkel, rode ui en aardapppelen uit de Ardennen (+15.00 €)

 

KAAS & DESSERTS:

  • Selectie van kazen, slaatje met notjes
  • Mousselin cake van caramel, notje ijs en bedelaar fruit
  • Parfait met pistache, salade van verse ananas met citroenschil en kokosmelk
  • Huisbereid nougatijs met frambozencoulis en verse munt
  • Bloemkroon van bourbonvanille-ijs met lauwe chocoladesaus
  • Schuimgebak met chocolade en arabicasaus
  • Fijn gebak met gekarameliseerde appeltjes en Bourbon vanille-ijs (+ 4,00 €€)

 

(*De taart vergt enige bereidingstijd. Daarom verzoeken wij u deze op voorhand te bestellen.)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Maandmenu

  • Eendenlever in wafer,mango en peerchutney, geroosterde brioche 
  • Warme tarbotmousse, spinazie met witte boter en granalen 
  • Eendenbrost met olijven en oude soorten groenten
  • Mousselin cake van caramel, notje ijs en bedelaar fruiten 

 

Prijs van het menu  : 60,00 €

Angepaaste wijnen : 25,00 € 

 

+32 (0)80/57 00 81
Grand rue 28, B-4960 Ligneuville
Newsletter
Al het nieuws van Hotel du Moulin in uw mailbox
U bent ingeschreven
HOTEL DU MOULIN
Grand-rue 28
B-4960 Ligneuville (Malmédy)
moulin.ligneuville@skynet.be
T. +32 (0) 80/57 00 81
T. +32 (0) 80/57 02 81
F. +32 (0) 80/57 07 88

Verkoopvoorwaarden